Adatvédelmi nyilatkozat

Az Arszlán Kft. (továbbiakban Arszlán Férfi divat) tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat a kért szolgáltatás teljesítéséhez használjuk fel.

Azzal, hogy ezt az internetes oldalt használja, egyben elfogadja az arra vonatkozó Adatvédelmi irányelveket is. Amikor információt tesz közzé a weboldalon, belegyezik, hogy azt ezen Adatvédelmi irányelveknek megfelelően gyűjtsük össze, használjuk fel vagy osszuk meg harmadik féllel.

Az Arszlán Kft. a www.arszlan.hu weblapon a felhasználói adatok kezelésében a következő törvényi rendelkezést tartja szem előtt:

Az Arszlán Férfi divat a hírlevélre jelentkezőknek csak a kért hírlevelet fogja küldeni. A listáról bármikor lejelentkezhet. Ha bármilyen problémája adódik vele kapcsolatban, lépjen bátran kapcsolatba a vevőszolgálatunkkal az info@arszlan.hu email címen.

Előfordulhat, hogy a kért hírlevélen túl speciális riportokat is küldünk Ön számára, melyek azonban mindig pusztán ismeretanyagok, és nem reklám illetve kereskedelmi anyagok.

A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a honlap Adatvédelem fejezetében nem kap választ, kérjük, küldje el az info@arszlan.hu címre.