Jogi nyilatkozat

Kedves Látogató!

Jelen weboldal (továbbiakban "Oldal") tartalma a Arszlán Kft. (Székhely: 1132. Budapest, Váci út 16.) (továbbiakban "Arszlán Férfi divat") tulajdonát képezi, amelyet szerzői jogi törvények védenek.

Kérjük, a következő feltételeket alaposan olvassa végig, mielőtt az Oldalt használni kezdené, mert tartalmuk kötelező Önre nézve. A jelen Oldal használatával Ön elfogadja ezen feltételeket, függetlenül attól, hogy regisztrál-e Oldalunkon. Ha ezen feltételeket nem fogadja el, kérjük ne használja az Oldalt. Az Oldal bármely részének, bármilyen módszerrel, technikával történő másolása, módosítása vagy reprodukálása, részben vagy egészben számítógépen tárolása, illetve bármely tartalmának kereskedelmi célokra történő felhasználása szigorúan tilos. Kérjük, ezeket vegye figyelembe!

Az Oldalon szereplő logók, végjegyek, márkanevek és termékek jogi védelem alatt állnak, melyek használata a weboldalak tulajdonosának vagy a gyártók előzetes írásos beleegyezése nélkül szigorúan tilos.

Az Oldal tartalmazhat más internetes oldalakra vonatkozó hivatkozásokat, linkeket vagy referenciákat, azonban a Arszlán Férfi divat nem vállal felelősséget ezen interenetes oldalak tartalmáért, illetve az azok alkalmazásából származó károkért, sérülésekért.

A Arszlán Férfi divat pontos és hiteles információk közlésére törekszik, azonban semmiféle felelősséget vagy garanciát nem vállal a közölt információ teljességéért és pontosságáért. Mindent megteszünk azért, hogy a felénk jelzett hibákat kijavítsuk. Mindamellett a Arszlán Férfi divat semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal az oldalon megjelent információkért. Fenntartjuk az Oldal tartalmának, többek között árakra és a készletre vonatkozó adatok értesítés nélküli változtatásának jogát. A tulajdonos jogilag nem vonható felelősségre a honlap elérésével vagy elérésének hiányával kapcsolatosan, továbbá a honlapon található információk nem megfelelő alkalmazásából származó károkért, sérülésekért.

Az Oldal tulajdonosa, azaz a  Arszlán Férfi divat szabadon felhasználhat a kommunikáció során megosztott minden információt, beleértve a szaktudást, ötleteket, eljárásokat, módszereket. Az információ felhasználása magában foglalja az információ harmadik féllel történő megosztását, továbbfejlesztését, valamint a termékek és szolgáltatások előállítását és forgalmazását. A tulajdonossal történő közvetlen vagy közvetett kommunikáció résztvevője tartozik felelősséggel a megosztott információ valóságtartalmáért és pontosságáért.

Az Oldalon folytatott elektronikus kommunikációra, amely személyes információkat tartalmaz, az Oldal Adatvédelmi irányelvei érvényesek.

Elérhetőségek:

Telefon: +3620-312-65-59
E-mail: info@arszlan.hu